Hautatud värske kapsas

Hautatud kapsas on tervislik ning sobib suurepäraselt liharoogade lisandiks.




KOOSTISAINED

800 g värsket kapsast
3 õuna
2 spl võid
2 spl köömneid
1 spl jahu
1/2 klaasi hapukoort
1 tl suhkrut
soola
maitserohelist




VALMISTUSJUHEND

Puhastada kapsas. Tükeldada kapsas ribadeks ja hautada vähese võiga poolpehmeks. Seejärel lisada kooritud, peeneks tükeldatud hapud õunad, köömned ja hautatakse valmis.

Veidi enne hautamise lõppu lisada võis kuumutatud jahu, hapukoor ja maitsestatakse soola ning suhkruga.

Lauale anda lihatoitude lisandina.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Töö ja raha aastahoroskoop


Kaelakee ja kõrvarõngad: delfiin


Seinapilt lõuendil: Pakri pankrannik


Taro kaardid: Circle of Life (ainult kaardid)


Kaelakee: lasuriit


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Käevõru: mookait (jaspis)


Kaelakee: delfiin


Kausid (5 tk)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)

Related posts